fbpx

Είπαν για τον Οσελότο

Συγγραφείς μιλούν για την εμπειρία της συνεργασίας τους με τον Οσελότο

Πολλοί συγγραφείς μας, μετά την παραλαβή του βιβλίου τους —αυτή την πολυπόθητη και μοναδική στιγμή— μπήκαν στον κόπο να γράψουν λίγα λόγια για την εμπειρία τους και τη σχέση τους με τον Οσελότο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμότατα την καθεμία/τον καθένα ξεχωριστά για τα καλά σας λόγια που με έχουν συγκινήσει αφάνταστα. Σας ευχαριστώ που μας εμπιστευτήκατε αυτό το πολύτιμο κομμάτι του εαυτού σας που είναι το βιβλίο σας.  Λ.Π.

Μαρία Καλτσή

Είναι πέντε μέρες τώρα που το παραμύθι μου έχει πάρει σάρκα και οστά με την βοήθειά σας, το κρατάω στα χέρια μου και δεν το πιστεύω! Οι εντυπώσεις φίλων και γνωστών όλες αυτές τις μέρες για το βιβλίο μου είναι οι καλύτερες, όσο για τους άμεσους ενδιαφερόμενους, τους λιλιπούτειους φίλους μας το πόσο τους αρέσει το βιβλίο που δημιουργήσαμε παρέα, φαίνεται στο προσωπάκι τους, στα μάτια τους κι αυτό τελικά για μένα είναι και η καλύτερη επιβράβευσή του κόπου μας. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά, εσάς προσωπικά ως εκδότρια καθώς και τον κύριο Στ. Μπένο ( Οσελότος Ιωάννινα) που ήσασταν κοντά μου από την αρχή ως και τώρα σε κάθε αγωνία, απορία γι’ αυτό το πρωτόγνωρο εγχείρημά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας και στους υπόλοιπους συνεργάτες του Οσελότου για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στον “διαφορετικό” δράκο μου και το αποτέλεσμα που δώσατε ξεπερνά κάθε μου προσδοκία! Τελικά τα όνειρα όταν τα πιστέψεις βγαίνουν αληθινά και οι εκδόσεις Οσελότος μπορούν να τα κάνουν αληθινά! Εύχομαι η “Ρόζα, ο ροζ δράκος” να τους ταξιδέψει όλους μαζί με τον Οσελότο σε κόσμους μοναδικά ξεχωριστούς! Ευχαριστώ για όλα!

Περισσότερα »

Χαρούλα Κριεζή-Σβυριάδη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τρίτη φορά στις εκδόσεις “Οσελότος” για την άψογη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της έκδοσης του βιβλίου μου “Το ταξίδι της ζωής”. Η πολύ θετική προσέγγιση της Λένας Παντοπούλου, η οποία με πολύ υπομονή αντιμετωπίζει τις ιδιαιτερότητες κάθε έκδοσης, είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υπόλοιπους συνεργάτες του “Οσελότου”.
Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα τις εκδόσεις “Οσελότος”, όπως το έχω ήδη κάνει, σε όλους όσους θέλουν να δουν το όνειρο τους, την έκδοση του βιβλίου τους, να πραγματοποιείται.

Περισσότερα »
yposxesi,1922, υπόσχεση, αιγαίου, κύματα, aigaiou, kymata

Παπαβασιλείου-Κουμουλλή Χαρά

Κυρία Παντοπούλου, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας και στους συνεργάτες σας για το αμέριστο και ειλικρινές ενδιαφέρον που δείξατε στην έκδοση του βιβλίου μου “ΥΠΟΣΧΕΣΗ Με του Αιγαίου τα Κύματα 1922”. Και βέβαια είχα ακούσει πολλά και θετικά σχόλια για τον Οσελότο. Όμως η προσωπική μου εμπειρία τα ξεπερνά! Η φιλόξενη και ειλικρινής συνεργασία μαζί μου, ιδιαίτερα η υπομονή σας σπανίζουν στον χώρο των εκδόσεων. Κυρία Παντοπούλου θα θυμάμαι τη μέρα που έψαξα και σας βρήκα, κατηφορίζοντας την Αλεξάνδρας. Δυσκολεύτηκα, αλλά, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, άξιζε τον κόπο, όπως καθετί σπουδαίο στη ζωή. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και κάθε καλό στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Περισσότερα »
σιεστα, siesta

Δετσαρίδου Χριστίνα

Ο Οσελότος είναι ευέλικτος και συνεπής στις προθεσμίες. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές του εκδοτικού, εμφανείς και αφανείς και κυρίως την κ. Λένα Παντοπούλου για την υποστήριξη και την καλή συνεργασία στο κοινό μας ταξίδι για την έκδοση της Σιέστας.
Θα τον επιλέξω ανεπιφύλακτα και στο επόμενο βιβλίο μου.

Περισσότερα »
βλέμμα, πίσω, vlemma, piso

Ξέστερνος Κώστας

Παρέλαβα τα βιβλία και είμαι υποχρεωμένος να ομολογήσω ότι πρόκειται περί άψογης εργασίας Layout-Design, ποιότητα χαρτιού, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας
Σας εύχομαι καλές δουλειές.

Περισσότερα »
κορίτσι, μαργαρίτα, koritsi, margarita

Άννα Μιχαήλ Γιαβάση

Ο Εκδοτικός Οίκος Οσελότος είναι μια αληθινή όαση στον κόσμο του βιβλίου. Για εμάς τους νέους συγγραφείς είναι ο χώρος που ακουμπήσαμε την ψυχή μας και…

Περισσότερα »